janskerkhof utrecht parkerenJanskerkhof is een historisch plein in het centrum van Utrecht, Nederland. Het plein is vernoemd naar de Janskerk, een middeleeuwse kerk die aan het plein ligt. Rondom de Janskerk is er een historische begraafplaats. Janskerkhof ligt dicht bij de Universiteit Utrecht. Rondom Janskerkhof zijn er verschillende terrassen en cafés. Het plein wordt regelmatig gebruikt voor evenementen en festivals, vooral in de zomermaanden.

Parkeren rondom het Janskerkhof

Parkeren Janskerkhof in Utrecht? Er is redelijk veel plek te vinden op straat. Wel geldt het dure parkeertarief. In de buurt zijn de Janskerk en de Utrecht Summerschool. Ook restaurant Broers en cafe Hofman zijn om de hoek, net als de Wolff City Bioscoop.

Parkeerzone A1 Utrecht

Tijden betaald parkeren
Parkeertarief 2024
maandag t/m zaterdag 07.00-01.00uur
zondag 12.00-18.00 uur
€ 7,50 per uur
Dagkaart tussen 07.00-01.00 per dag
€ 52,55
Avondkaart tussen 19.00-01.00 per avond
€ 26,28
Bekijk alle parkeerzones in Utrecht
Let altijd op de parkeerautomaat. Parkeertarieven / zones veranderen nog wel eens. We horen het graag als er iets gewijzigd is.

Parkeergarages in Utrecht Janskerkhof

Utrecht Janskerkhof heeft een aantal parkeergarages. Er zijn zowel gemeentelijke parkeergarages als commerciele aanbieders. Ook kunt u soms relatief goed parkeren bij een hotel.