parkeren wilhelminapark utrecht
Utrecht is een stad met vele prachtige straten en historische grachten . Veel van de straten zijn autoluw of slecht bereikbaar. Maar waar kunt u nu het beste parkeren?

Oudegracht

En van de meest iconische grachten in Utrecht. Langs de Oudegracht vind je veel winkels, restaurants en cafés. Het is een levendige plek met een historische sfeer.
Lees meer over parkeren rondom de Oudegracht

Nieuwegracht

parkeren nieuwegracht utrecht
Net als de Oudegracht is de Nieuwegracht een van de historische grachten in Utrecht. De straat staat bekend om zijn mooie werven en statige herenhuizen.
Lees meer over parkeren rondom de Nieuwegracht

Voorstraat

De Voorstraat is een levendige winkelstraat met een mix van boetieks, restaurants en bars. Het is een populaire bestemming voor zowel bewoners als toeristen.
Lees meer over parkeren rondom de voorstraat

Nachtegaalstraat

Deze straat ligt in de buurt van het centrum en heeft een gevarieerd aanbod van winkels, restaurants en cafés. Het staat bekend om zijn diversiteit en gezellige sfeer.
Lees meer over parkeren rondom de nachtegaalstraat

Biltstraat

parkeren biltstraat utrecht
De Biltstraat is een grote straat die naar het oosten loopt. Het heeft een mix van winkels, eetgelegenheden en andere voorzieningen.
Lees meer over parkeren rondom de biltstraat

Steenweg

De Steenweg is een lange winkelstraat in het centrum van Utrecht. Hier vind je een breed scala aan winkels, variërend van grote ketens tot boetieks.
Lees meer over parkeren rondom de steenweg

Mariaplaats

Dit plein heeft diverse eetgelegenheden en is een ontmoetingsplaats voor mensen die genieten van oa restaurants en cafe's.
Lees meer over parkeren rondom de mariaplaats

Neude

Hoewel het meer een plein is dan een straat, is de Neude een centraal gelegen plein met veel evenementen, cafés en restaurants eromheen.
Lees meer over parkeren rondom de neude

Maliebaan

Dit is een historische laan met grote herenhuizen en groene bomen. Het staat bekend om zijn statige uitstraling en wordt vaak geassocieerd met historische architectuur.
Lees meer over parkeren rondom de maliebaan

Nog veel meer straten in Utrecht:

Tip: gebruik ook onze zoekfunctie voor nog meer straten.