domtoren Utrecht parkeren De Domtoren, gelegen in het hart van Utrecht, is een iconische middeleeuwse toren die de skyline van de stad Utrecht domineert. De Domtoren is een leuke attractie. Parkeren in de buurt kun je het beste doen in de parkeergarage.

Domplein

Het Domplein is het grote plein rondom de Domtoren en biedt een prachtig uitzicht op de Domkerk en de toren zelf. Het plein wordt omgeven door historische gebouwen en is een levendig centrum met straatartiesten, terrasjes en evenementen.

Domkerk

Hoewel de Domkerk zelf beschadigd is door de storm van 1674, zijn de overblijfselen nog steeds indrukwekkend om te bekijken. De ruïnes van de kerk, met zijn karakteristieke bogen en gewelven, vormen een intrigerend stukje geschiedenis.

Museum Catharijneconvent

Dit museum, gelegen op loopafstand van de Domtoren, is gewijd aan christelijke kunst en cultuur in Nederland. Het herbergt een uitgebreide collectie religieuze kunstwerken en objecten.

Parkeren op Straat bij het domtoren in Utrecht

Naast de domtoren parkeren is verboden, in de buurt op straat is lastig en duur. Wij raden u aan te parkeren in de parkeergarage of met het openbaar vervoer te komen. Meer info klik op de plattegrond of bekijk de kaart op volledig scherm

Parkeren in een Parkeergarage in de buurt

Wij raden u aan te parkeren in Parkeergarage Springweg. Dat is 5 minuten lopen.

Adres domtoren Utrecht

VVV Utrecht
Domplein 9
3512 JC Utrecht

Plattegrond Locatie domtoren Utrecht (Kaart)

Van de parkeergarage naar de domtoren.