Utrecht heeft vele bezienswaardigheden. De stad heeft een rijke geschiedenis. Maar waar kun je nu het beste parkeren? Wij zetten voor u een aantal tips op een rijtje.

Jaarbeurs Utrecht

parkeren jaarbeurs utrecht
De Jaarbeurs in Utrecht is een van de grootste evenementen- en beurscomplexen in Nederland. Hier worden diverse nationale en internationale evenementen, beurzen, congressen en tentoonstellingen gehouden. Parkeren kan bij de jaarbeurs zelf of op een goedkope locatie op een stukje lopen.
Lees verder op parkeren jaarbeurs Utrecht

Hoog Catharijne Utrecht

parkeren hoogcatharijne utrecht
Hoog Catharijne is een groot winkelcentrum en kantoorgebouw in het hart van Utrecht, gelegen naast het Centraal Station. Hoewel veel mensen met de trein komen zijn er ook vele parkeergargaes bij Hoog Catharijne.
Lees verder op parkeren Hoog Catharijne Utrecht

Beatrixtheater Utrecht

parkeren beatrixtheater utrecht
Het Beatrix Theater bevindt zich in het hart van Utrecht, naast het Centraal Station en onderdeel van het Jaarbeurscomplex. De centrale ligging maakt het theater goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.
Lees verder op parkeren beatrixtheater Utrecht

FC Utrecht

parkeren fc utrecht
Parkeren bij Stadion Galgenwaard, het thuisstadion van FC Utrecht, is druk als er een wedstrijd van FC Utrecht plaatsvindt. In de directe omgeving van het stadion zijn er parkeermogelijkheden beschikbaar.
Lees verder op parkeren FC Utrecht

Nog veel meer parkeertips: