Parkeren Utrecht

Transferium P+R Westraven Utrecht

parkeerinformatie Parkeren in de binnenstad van Utrecht is ronduit duur. De P+R's rond Utrecht zijn de goedkoopste mogelijkheden om te parkeren.
Een hele dag parkeren zonder gebruikmaking van het openbaar vervoer kost € 4,50.
Een hele dag parkeren en met 5 personen met het openbaar vervoer naar de binnenstad van Utrecht kost slechts € 5,00.

P+R Westraven is een overdekte parkeergarage, gelegen aan de rijksweg A12 (afsl. 17 Kanaleneiland/Jaarbeurs/Transferium). Op de rijksweg wordt de P+R aangegeven d.m.v. matrixborden. ADRES: Griffioenlaan 1 bis - 3526 LA Utrecht.

Transferium P+R Westraven Openingstijden

- maa t/m vrij : 05.00 - 01.00 uur
- zat : 07.00 - 01.00 uur
- zon- en feestdagen: 08.00 - 01.00 uur

Transferium P+R Westraven Openbaar Vervoer

Openbaar vervoer vanaf Westraven naar het centrum van Utrecht wordt geregeld door bussen (Connexxion) en sneltrams vanaf 5.54 uur 's ochtends. Elke 7-10 minuten kunt u in een reistijd van 12 minuten naar het centrum. Uitstappen kan bij het NH Hotel, de Jaarbeurs Utrecht, het Beatrix Theater en Utrecht Centraal station NS.

Transferium P+R Westraven Tarieven

Parkeren is GRATIS voor reizigers met het openbaar vervoer naar het centrum. Een combikaartje parkeren plus max 5 retourtjes kost u € 5,00, zonder OV € 4,50. U kunt betalen met muntgeld, chipknip en credit card.

Betaalwijze

pin visa mastercard maestro eurocard american express doners club

 

Adres Westraven


Grotere kaart weergeven
utrecht centrum © 2013 - www.parkeren-utrecht.nl is een particulier initiatief.

Tijdelijke Actie

telefoon-mobiel-parkeren Gratis Aanmelden Mobiel Parkeren Betaal met je mobiel. Parkeren per minuut. Nooit meer teveel betalen! NU tijdelijk GRATIS klant worden

Meer info over steden in NL en Europa

Kijk ook eens op deze handige sites met veel informatie over parkeren. Parkeren in Utrecht Centrumparkeren Utrecht . Ook voor parkeren in andere steden en in het buitenland. www.centrumparkeren.nl www.parkerenindestad.nl